Kano Combi-Tocht

De combitocht is bedoeld voor een wat grotere groep van 6 tot 16 mensen. De opzet is dat je op één dag twee verschillende activiteiten doet, met de lunch tussen de beide activiteiten in.

Zijn er meer dan 8 mensen dan wordt de groep gesplitst tijdens het ochtend- en het middagprogramma. De lunch is gezamenlijk en dat is dan ook het wisselmoment.

Er zijn 2 opties voor de Combi Tocht; optie 1, kanoën en zeilen (‘water en water’)

Optie 2, kanoën en steppen (‘water & land’)

 

COMBI TOCHT 1

Je gaat een dagdeel kanoën en een dagdeel zeilen.

Je kanoot in een mooie grote houten Canadese kano (zie ‘Kano Zwerftocht’)

En je zeilt op ‘De Koumelker’, een prachtige historische praam. Deze boten werden vroeger door de boeren gebruikt om bij hun land te komen, met koeien, om te melken en om te hooien. Je zit, net als bij het kanoën, vlak bij het water. In De Koumelker zeil je op aanwijzingen van Jelmer, de schipper. Bij deze Combi Tocht kan de lunch eventueel op een eilandje plaats vinden. En je bent de hele dag op het water.

Kosten zijn afhankelijk van het aantal mensen en de tijdsduur.

Als indicatie geldt € 60 tot € 70 pp (zonder lunch; nader af te spreken).

COMBI TOCHT 2

Je gaat een dagdeel steppen en je gaat een dagdeel op ‘Kano Zwerftocht’. Voor veel mensen is steppen erg leuk omdat je je dan herinnert hoe blij je als kind op een step kon zijn. En op een echte race step is het extra leuk. Steppen zit een beetje tussen fietsen en wandelen in, wat betreft de snelheid en de afstand die je aflegt. Er zijn mooie routes die langs het meer voeren.

De kosten voor de Combi Tocht ‘steppen’ en ‘kano zwerftocht’ zijn € 50 pp (indicatie, zonder lunch

Reserveer